Bodarna

Genomförd verksamhet 2017

Mycket arbete har lagts ner på Lännahamnen men även annan verksamhet har naturligtvis genomförts.
Glädjande är att allt fler vill ha båtplats på Länna och vi har kö till båtplatser, fördelningen mellan bryggorna är lika stor för yttre som för inre bryggorna.

Tyvärr är många båtplatser betalda utan att det ligger båtar där. Detta gäller även uppläggningsplatser varför styrelsen kommer att ändra på bestämmelserna
bl a genom att klubben kan hyra ut dessa platser till tillfälliga gäster.
Vi ser också en risk att klubben får ta om hand ”övergivna” båtar.

”Suckarnas bro” står nu färdig. Området på yttre piren har även i år gjorts i ordning med förbättrade parkeringsplatser. Vatten och el har dragits ut till bryggorna.
Förankringen av bryggor, som var mycket slitna har bytts ut och vi har utfört fortsatt underhållsarbete.

Trädäcket på flytbryggorna är i dåligt skick och måste bytas. Den södra bryggan har förstäkts för att klara ännu en säsong och den norra står på tur i avvaktan på nytt däck.
Vågbrytaren för att skydda båtarna i inre hamnen har kompletterats under året.

Bodplatser vid yttre bryggorna

Om Du vill sälja Din bod, MÅSTE kontakt ske med styrelsen för utarrendering av plats till ny ägare. Detta sker genom kontakt med sekreterare@slitebatklubb.se

Förutsättningar:

• De som vill arrendera bodplats svarar gemensamt för att sköta området.
  • Endast båtplatsinnehavare får tillstånd att arrendera bodplats.
  • Bodinnehavarna svarar för att bekosta och bygga trädäck utanför bodarna.
    Trädäcket ska ansluta till befintligt däck och kommer att tillhöra båtklubben.